ScopeControl, DOVIDEQ Medical

ScopeControl er et specielt udviklet måleinstrument til at kontrollere kvaliteten af stive endoskoper. ScopeControl sikrer kvalitetsstyring af de endoskoper, der er i brug i OP. Instrumentet øger patientsikkerheden og den totale kvalitetskontrol, samtidig med at sikkerheden ved operationer optimeres og omkostningerne reduceres.

Kvalitetssikring

Med ScopeControl kan man teste og måle optikker efter rengøring og før sterilisering. Når optikken registreres at være defekt, sendes den til reparation med en detaljeret rapport om fejlen. Alle testresultater gemmes for at sikre fuld kvalitetsstyring og komplet rapportering.

Automatiseret test af endoskop

ScopeControl endoskoptesteren er sat op med 6 fuldt automatiserede test og målefunktioner. Hver funktion er designet til at verificere et specifikt element af endoskopet under test. Alle testresultater præsenteres i en målerapport, hvilket givermed værdifulde detaljer og visuel tilbagemelding om kvaliteten af endoskopet.

Udvidet kvalitetskontrol i arbejdsgangen

ScopeControl er designet med dagligt brug i tankerne. Det passer til enhver arbejdsgang eller proces og kan blive tilføjet med minimal påvirkning af de eksisterende processer. ScopeControl tester og måler endoskoper efter rensning og før sterilisering. Når endoskoper anses for værende defekt, bliver de forberedt til reparation eller udvekslet med en detaljeret rapport. Alle måleresultater gemmes til senere brug, dette sikre fuld kvalitetsstyring og rapportering.

Brochure ScopeControl