Hisense Fresh Master

Hisense Fresh Master kombinerer på effektiv vis opvarmning, køling og luftrensning i ét og samme klimaanlæg. Den kombinerede køle- og varmefunktion sørger for et behageligt indeklima året rundt. Fresh Master er tilmed godt klædt på til de kolde vintermåneder, og kan komfortabelt varme ved udetemperaturer helt ned til -20 °C.

Nedsæt risikoen for coronavirus og andre vira i luften

Fresh Master er udstyret med Hisenses Hi-Nano teknologi, som nedsætter risikoen for bakterier og vira i luften – herunder coronavirus. Den avancerede Hi-Nano teknologi frigiver højkoncentreret dobbeltioner med op til 1x106n/cm3, hvilket effektivt fjerner støv, bakterier og virus i luften. Hi-Nano teknologien er testet, og det er bevist, at Hisenses Hi-Nano-teknologi effektivt inhiberer coronavirus (SARS-CoV-2) med 93,54 %.

Frisk luft

Udover at skabe en behagelig indetemperatur året rundt, sikrer Fresh Masters eksklusive luftrensningsteknologi samtidigt, at indeluften forbliver frisk og ventileret. Som den eneste af sin slags kan Fresh Master nemlig trække frisk luft ind udefra. Luften transporteres igennem flere lag af rensende filtre, inden den sendes ud i lokalet. På den måde renser den effektive luftrensningsteknologi luften for bakterier og fastholder samtidigt et sundt CO2-niveau.

Energibesparelse med grøn samvittighed

Fresh Master er det energieffektive klimaanlæg, der gavner indeklimaet, pengepungen og miljøet. Det er blandt andet den avancerede 3D inverter-teknologi, der er med til at energioptimere Fresh Master og reducere strømforbruget med helt op til 30 %.

Downloads

Del