EE Healthcare gennem årene

EE Healthcare blev grundlagt i 2010 som en division af Electro Energy A/S. Stiftelsen af EE Healthcare skete som en naturlig forlængelse af Electro Energys projekter, der i forvejen talte et DANAK-akkrediteret laboratorium og mange års erfaring med distribution af teknisk måleudstyr til energibranchen.

Vores rejse som leverandør til den danske sundhedssektor startede med levering af ilt/CO2-målere til kuvøsefabrikanter samt efterfølgende kalibrering og service på et akkrediteret niveau. Efter 4 års positive og værdifulde erfaringer med salg af disse produkter og serviceydelser, igangsatte vi hos EE Healthcare i 2014 et projekt i samarbejde med en dansk region. Projektet havde til formål at effektivisere og levere solide DANAK-akkrediterede kalibreringer til regionen, samtidigt med at bidrage til væsentlige besparelser på netop dette område.

Opkøb af Pontifex Medical

I 2018 udvidede vi vores aktiviteter med opkøbet af Pontifex Medical, hvilket udgjorde et naturligt næste skridt i udviklingen af EE Healthcare. Dermed kunne vi nu også levere sterile kirurgiske engangsartikler og bipolare pincetter til el-kirurgi til de danske hospitaler.

Det er denne udvikling, der har banet vejen for et EE Healthcare, som i dag både leverer teknisk udstyr af høj kvalitet samt tilbyder akkrediteret kalibrering og serviceydelser til det danske sundhedsvæsen.

Videre udvikling og internationale partnere

I 2021 indgik EE Healthcare to nye og spændende samarbejdsaftaler med to stærke internationale producenter af teknisk udstyr til sundhedsvæsnet – tyske Bowa Medical og britiske Brandon Medical. Med etableringen af de nye samarbejder udvidede vi vores sortiment hos EE Healthcare, så vi nu yderligere kan give de danske hospitaler adgang til velrenommeret udstyr af bedste kvalitet fra de to internationale producenter.

Således kan vi med Bowa Medical ombord nu introducere en komplet pakke af innovativt og brugervenligt udstyr og apparater til el-kirurgi på det danske marked. Bowa Medical forstår fuldstændigt at kombinere den nyeste tekniske udvikling med et intuitivt design, hvilket de konsekvent har bevist i mere en 40 år.

I samarbejdet med Brandon Medical tager EE Healthcare nu et skridt ind i de tungere tekniske segmenter med distribution af fulde udstyrspakker til operationsstuer. Dette med en helhedsforståelse af bygningens kompleksitet, når det kommer til at skulle inkorporere teknisk udstyr på operationsstuer og klinikker.”