Vores samarbejdspartnere

Samarbejdspartner BOWA Medical

Bowa Medical

Verden over sætter operationsteams dagligt deres lid til Bowa Medicals anerkendte og innovative el-kirurgiske produkter. Med mere end 40 års erfaring har Bowa Medical etableret sig som en af de førende teknologiske producenter af el-kirurgisk udstyr på markedet. Bowa Medical specialiserer sig i at udvikle og producere innovative løsninger til el-kirurgi i tæt samarbejde med nogle af verdens førende universiteter, hospitaler og institutter. Præcision er et ufravigeligt grundvilkår i deres arbejde, og således har Bowa Medical sat barren højt for el-kirurgiske produkter.

I 2021 indgik EE Healthcare et partnerskab og tæt samarbejde med Bowa Medical om at distribuere deres el-kirurgiske produkter på det danske marked. Med Bowa Medical har EE Healthcare en ekstremt stærk teknisk samarbejdspartner i ryggen, som fuldstændig forstår at imødekomme nutidens brugerudfordringer. Bowa Medical er eksperter i at kombinere velkendt og velafprøvet teknologi med nutidens krav til et intuitivt og brugervenligt design i el-kirurgiens felt. Dette med en effektiv, præcis og innovativ tilgang fra inderst til yderst.

Brandon Medical

Brandon Medical

I mere end 70 år har britiske Brandon Medical udviklet og produceret nogle af verdens førende tekniske løsninger til operationsstuer og intensivafdelinger i Storbritannien samt resten af verden. Med et innovativt fokus på forsat at videreudvikle og optimere det pålidelige, medicinske udstyr er Brandon Medical blandt de førende i deres felt.

I 2021 indgik EE Healthcare og Brandon Medical et strategisk samarbejde om at tilbyde en komplet løsning til operationsstuer i det danske sundhedsvæsen. Ligesom EE Healthcare udspringer Brandon Medical af en teknisk baggrund, og de bringer derfor en tung ingeniørviden og bygningsforståelse med sig. Brandon Medical udgør derfor en teknisk sparringspartner, og vores samarbejde giver os mulighed for at tilbyde komplette løsninger til etableringen af gennemførte operationsstuer. Med en samlet ekspertise i alt fra selve bygningens udførelse, over fordeling af el-kontakter til installationen af hængesøjler i optimale placeringer, har vi mulighed for at levere alt fra enkelte produkter til komplette løsninger, der optimerer den daglige arbejdsgang på danske hospitaler. Alt dette med ønsket om samtidigt at holde serviceomkostningerne nede for danske hospitaler.

Kern logo

Kern

Siden 1844 har Kern & Sohn leveret præcise og pålidelige vægte som måleinstrumenter fra deres hovedsæde i Tyskland. Det er altså med mere end imponerende 170 år bag sig, at Kern har specialiseret sig i vejning og udviklingen af vægte.

I dag leverer Kern blandt andet brugervenlige og solide medicinske vægte til hospitaler, klinikker og lægehuse internationalt. Hos EE Healthcare forhandler vi Kerns sortiment af blandt andet personvægte, babyvægte, senge- og stolevægte samt vægte til dialyseafsnit. Vægtene til hospitalssektoren er alle medicinske klasse III vægte, der er kendetegnet ved et robust og brugervenligt design ideelt til daglig brug.  Udover salg af medicinske vægte fra Kern tilbyder vi naturligvis også service og kalibrering efter ønske, så vægtene altid lever op til gældende love og standarder.

Dovideq

Tekst kommer

Service

Præcision

Tilgængelighed