Hvem er EE Healthcare?

EE Healthcare og Electro Energy A/S er en del af EE Technologies, som har leveret tekniske løsninger til fagfolk siden 1964.

Det startede alt sammen med forbrændingsteknik og opvarmning, men gennem de mere end fem årtier virksomheden har eksisteret, har vi udviklet os til andre områder og brancher, hvor vores fokus på teknik, service og akkuratesse har været med til skabe værdi for vores kunder.

EE Technologies består i dag af tre kerneområder:

  • Vores klimatekniske afdeling med salg af vedvarende energikilder og reservedele.
  • Vores EE Healthcare-division der leverer akkrediterede services, apparater og sterile engangsinstrumenter.
  • Vores uddannelsesafdeling EE Akademi.

Alle vores tre forretningsområder hviler på den tekniske ekspertise, indsigt og fokus på kundeservice, vi har opbygget over mere end 50 år.

EE Healthcare startede med kalibrering og leverancer af måleinstrumenter til kuvøser i 2010. Heraf opstod et ønske fra sundhedssektoren om hjælp til kalibrering af instrumenter under internationale ILAC-standarder.

I 2018 overtog vi Pontifex Medical, der havde speciale i sterile engangsinstrumenter, som en del af vores Health Care division. I dag leverer EE Healthcare ud over akkrediterede kalibreringer, måleudstyr og sterile engangsinstrumenter også operationsudstyr til elkirurgi samt operations- og undersøgelseslamper til sundhedssektoren.

Med vores baggrund i DANAK (ILAC) akkrediterede ydelser samt vores autorisationer inden for El, VVS og Klimateknik, er EE Healthcare en samarbejdspartner, som danske hospitaler kan benytte på mange flere områder, end I allerede gør.

Med vores stramme krav til vores leverandører kan vi tilbyde innovative produkter inden for energi og klima, som udover alle at være af høj kvalitet med en grøn og social ansvarlig profil, kan leveres og installeres inden for autoriserede standarder, til det vores kunder oplever som meget attraktive priser.

  • Service

  • Præcision

  • Tilgængelighed