Om EE Healthcare

Kunden i fokus

For EE Healthcare er “kunden i fokus”, meget mere end et slogan vi har introduceret for vores sælgere.

Når du handler med EE Healthcare, er produkterne godt nok engangsinstrumenter, proceduresæt og kalibreringsydelser, men den pakke du køber indeholder mere.

Kunden i fokus betyder bl.a. helt konkret for dig:

  • at vi tager telefonen indenfor 10 sek. (i gennemsnit)
  •  at det altid er levende mennesker, der svarer – vi har ingen indtalte beskeder
  • at vi leverer fra dag til dag
  • at vi sætter en dyd i at støtte hvis der er tekniske spørgsmål

EE Technologies

I mere end 50 år har virksomheden EE Technologies handlet med professionelle brugere af tekniske reservedele, varmetekniske produkter og DANAK akkrediterede kalibreringsydelser.

Det hele startede med oliebrændere i 60erne, for i dag at være en organisation med flere forskellige produktområder, som dog alle har et fælles fundament, nemlig tekniske produkter til kritiske opgaver. Alle medarbejdere er fokuseret på at yde, netop den tekniske vejledning og støtte, som vi ved vores kunder efterspørger.

Vores motto er tilgængelighed tilgængelighed tilgængelighed, og det er nemt at komme i kontakt, det er nemt at handle med os og vi er altid til rådighed med vejledning og teknisk assistance.

Vores kundetilfredshedsanalyser viser, at 97,8 % vil anbefale os til deres kolleger, og det er vi ret stolte af.

Pontifex Medical

Pr. 1. april 2018 overtog EE Healthcare alle aktiviteter fra virksomheden Pontifex Medical.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde nuværende og nye kunder et komplet sortiment af højkvalitets engangsinstrumenter, bipolare pincetter, vægte med meget mere.

Henning Dupont har valgt at fortsætte sit arbejde sammen med EE Healthcare, hvilket sikrer en den bedste service til vore kunder.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til os, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Christian Gulløv på 43441800