Hvem er EE Healthcare?

Hos EE Healthcare leverer vi teknisk udstyr, kalibrering og serviceydelser til det danske sundhedsvæsen. Vores produktrække og specialviden strækker sig over medicinsk belysning, apparater til el-kirurgi, medicinske vægte, engangsinstrumenter, klinikudstyr samt personlige værnemidler.

Når du samarbejder med EE Healthcare, er vi med dig hele vejen. Det betyder helt konkret, at du sammen med levering af det ønskede produkt altid får tilbuddet om professionel uddannelse i korrekt brug af udstyret samt løbende service og kalibrering efter ønske. På den måde sikrer vi bedst, at dit udstyr altid lever op til højeste standard og gældende lovgivning.

EE Healthcare er DANAK-akkrediteret til at foretage kalibrering og re-verificering af medicinske vægte samt målinger af flere forskellige gasarter. Derudover er vores dygtige teknikere naturligvis oplært i at uddanne i korrekt brug af vores udstyr samt assistere, hvis der måtte opstå tekniske udfordringer. Vi er her, for at optimere den daglige arbejdsgang i sundhedsvæsenet, så tøv endelige ikke med at kontakte os.

  • Service

  • Præcision

  • Tilgængelighed