NYHEDER

Electro Energy får ny administrerende direktør

Electro Energy A/S skifter ud på posten som administrerende direktør for den danske leverandør af effektive klima- og energiløsninger til professionelle. Susanne Nørgaard overtager posten efter Christian Gulløv, der efter eget ønske fratræder efter 14 år som administrerende direktør.

Susanne Nørgaard har mere end 20 års erfaring fra IT- og telebranchen, A. P. Møller – Mærsk og ATP med salg og levering af løsninger til offentlige og private kunder. Senest kommer hun fra en stilling som Vice President i KMD.

Bestyrelsesformand Britta K. Stenholt siger: ”Electro Energy er en velrenommeret virksomhed i et marked, der er i høj vækst. Vi ønsker at spille en fremtrædende rolle i markedet. Susanne Nørgaard har mange års erfaring med at drive forandringer og en skarp vækstdagsorden, hvor medarbejdere og kunder er tilfredse, produkterne leveres efter kundernes ønsker, og økonomien er sund. Vi forventer, at Susanne Nørgaard kan tilføre eksekveringskraft og viden udefra, som kan styrke Electro Energy og accelerere virksomhedens vækst.”

”Jeg vil gerne takke Christian Gulløv for hans store indsats for Electro Energy, der har opnået en solid position i et marked, der har et stort potentiale. Under hans ledelse har virksomheden omstillet sig og skabt en forretning af klima- og energiløsninger, der er på størrelse med den olie- og gasbaserede virksomhed, som virksomheden udsprang fra i 1964. Jeg ønsker Christian alt det bedste”

Susanne Nørgaard tiltræder stillingen som administrerende direktør den 15. januar 2024.

Venlig hilsen
Britta Korre Stenholt, Bestyrelsesformand

Electro Energy A/S Electro Energy har i dag knap 30 medarbejdere og en bruttofortjeneste på DKK 29 mio. Virksomheden dækker hele Danmark og har kontorer i Glostrup, Kolding og Nr. Sundby. Electro Energy har siden 2013 været ejet af STARK Danmark A/S

EE Healthcare besøgte Brandon Medical – og så lyset!

For nyligt var EE Healthcares Chief Consultant, Henning Dupont, på besøg hos vores samarbejdspartner Brandon Medical i Leeds. Et vellykket besøg, der endte med et helt nyt agentur i Danmark, Sverige og Finland på nogle voldsomt innovative operations- og undersøgelseslamper samt AV-udstyr i verdensklasse.

“Det fantastiske udstyr, vi så hos Brandon Medical i England, kommer til at dominere mange operationsstuer i fremtiden! Det nye udstyr i form af operationslamper og undersøgelseslamper, samt et avanceret AV-styresystem, vil uden tvivl sætte nye standarder i sundhedssektoren både i Danmark, Finland og Sverige” forklarer en hjemvendt Henning Dupont begejstret.

”AV-udstyret virker som kontrolsystemer, der kan styre alt elektrisk på operationsstuer, og som gør det muligt for personalet at kommunikere med andre operationsstuer og kontorer direkte med billede og lyd. På den måde bliver det muligt at få assistance udefra, hvis eksempelvis en kirurg skulle løbe ind i et problem, som han eller hun ikke har oplevet før under en operation” uddyber Dupont.

Blandt de mange nyttige egenskaber ved det nye udstyr er, at det kan transmittere direkte samt optage operationen til senere brug. Alt på operationsstuen kan styres fra et panel, hvorfra man kan regulere lys i operationsstuen, skifte billeder fra én monitor til en hvilken som helst anden monitor på stuen samt styre et eller flere tilsluttede kameraer. Man vil således kunne skrue op og ned for lysstyrken under en operation, så lyset tilpasses personalets behov.

”Den store forskel her i forhold til et traditionelt AV-set up er, at man samler alt ved hjælp af fiberkabler i dette set-up. Det vil sige, at kirurgerne og sygeplejerskerne hele tiden har adgang til alle vitale informationer vedrørende patienten samt andre nyttige oplysninger fra eksempelvis scanninger og røntgen” tilføjer Dupont.

Bedste i branchen

Med samarbejdspartnere som Brandon Medical om bord, arbejder vi hos EE Healthcare for at optimere sundhedsvæsenets operationsstuer og arbejdsgang.

”Adrian Hall er COO hos Brandon Medical og velkendt for at være en innovativ udvikler indenfor moderne hospitalsudstyr, hvorfor hele set-up’et er skabt for at gøre operationsstuerne mere effektive, men også yderst brugervenlige” uddyber Henning Dupont.

”Operationslamperne er baseret på en teknologi kaldet LED-HD. Med et farvegengivelses-indeks kaldet RA. R9 er det andet indeks. Brandon Medical ligger på indeks 95 % på begge parametre, hvilket er dybt imponerende og bedst i branchen. LED’en har en minimums-livslængde på 20 års brug. Samtidig bruger de kun 48 watt til at lyse, mens en elkedel bruger fra 1350 til 3000 watt. Det gør dem ekstremt billige i drift, samtidig med at de afgiver hele 160.000 lux. Det er ganske enkelt imponerende energieffektivt!” fortæller Dupont engageret og forsætter:

“Lyset er konstrueret så genialt, at det lyser via en bred lyskegle, så kirurgen ikke skygger for lyset – uanset hvor kirurgen står under operationslampen”.

Reflektorer i lamperne, en patenteret løsning, er en stor del af succesen. Lyset former en meget avanceret lyskegle – en såkaldt “Fat-beam”. Denne operationslampe går under navnet Quasar eLite.

Operationslampernes lysfelt kan reguleres fra 200-240 millimeter, lyskeglens intensitet kan reguleres efter behov og samtidigt kan man regulere farve-temperaturen fra 3100 til 5000 Kelvin. Derved afgøres, hvor meget rødt lys der er i operationsfeltet, hvorved der langt nemmere sondres mellem vener og årer.

”Dertil kommer, at lamperne er konstrueret således, at de imødekommer IP54. Det vil sige, at de beskytter mod støv-indtrængning. Det gør rengøringen meget nemmere, da der ikke trænger noget ind i lampen og derved heller ikke ind i kameraet, hvilket udgør en stor besparelse” fortæller Dupont.

Lamperne er behandlet med anti-mikrobiel teknologi, så de er godt beskyttet. Alle operationslamper kan leveres med integreret kamera. Det indbyggede kamera er beskyttet, og man behøver derfor ikke at rengøre det efter brug, hvilket risikerer at ridse linsen.

”Endvidere har Brandon Medical udviklet en bremseskrue til armene, som bærer lampehovedet, der er ”langtidsholdbar” og ikke skal justeres i tide og utide”, tilføjer Henning Dupont begejstret.

Den anden operationslampe går under navnet Astra Max og har 150.000 lux. Den er lidt mindre og vil ofte anvendes som satellit i en kombination med operationslampen Quasar.

Dernæst findes Astralite til mindre operationer, den fås i 70.000-100.000 lux og er skabt efter de samme principper som operationslampen Quasar.

Endelig har vi undersøgelseslamperne Cool View med 10.000 til 50.000 Lux. De er beregnet til små undersøgelser og indgreb hos dermatologer, gynækologer etc. Cool View kan sidde både på en arm, en stander og et loft.

“Brandon Medical er den eneste producent af operationslamper i UK. De har vundet flere priser for design og innovative tiltag. Det er en virksomhed, der tager udgangspunkt i kundernes behov og er åben for at lytte og lære fra og af fagfolk. Derfor faldt vores opmærksomhed også straks på dem og deres fremragende produkter” uddyber Henning Dupont afsluttende om samarbejdet mellem EE Healthcare og Brandon Medical. Begejstringen er ikke til at tage fejl af – hos EE Healthcare går vi en spændende fremtid i møde med Brandon Medical ombord.

Se Brandon Medicals innovative udstyr her.

Brandon Medical

EE Healthcare og Brandon Medical indgår innovativt partnerskab om operationsstueudstyr 

Tekniske apparater af bedste kvalitet og nytænkende løsninger til operationsstuer bliver en realitet, når EE Healthcare indgår et tæt samarbejde med den britiske producent af udstyr til operationsstuer og intensivafdelinger, Brandon Medical. 

I mere end 70 år har Brandon Medical udviklet og produceret nogle af verdens førende tekniske løsninger til operationsstuer, intensivafdelinger og undersøgelsesafdelinger i Storbritannien samt resten af verden. Med et innovativt fokus på at videreudvikle og optimere deres anerkendte medicinske udstyr er Brandon Medical blandt de førende i deres felt. Netop derfor ser EE Healthcare nu frem til at indgå et tæt partnerskab med Brandon Medical om at introducere innovativt og pålideligt kvalitetsudstyr til den danske sundhedssektor. 

Samarbejdet søsættes med et hovedfokus på til en start at lancere Brandon Medicals sortiment af avancerede forsyningssøjler, operationslamper og undersøgelseslamper på det danske marked. Brandon Medicals højteknologiske operationslys er blandt andet kendetegnet ved en nær perfekt farvegengivelse samt deres unikke Red Balance Control, der gør der muligt for de enkelte kirurger at indstille det røde lys efter deres eget syn. Dertil kommer de kraftfulde undersøgelseslamper, som på fremragende vis formår at kombinere ydeevne, multifunktionalitet og præcis farvegengivelse i et brugervenligt design. 

Samarbejdet med Brandon Medical betyder, at EE Healthcare nu tager et skridt ind i de tungere tekniske segmenter som leverandør til det danske sundhedsvæsen. Således ser EE Healthcare frem til muligheden for på sigt yderligere at kunne tilbyde komplette løsninger til operationsstuer landet over. Partnerskabet åbner nemlig op for en teknisk sparringspartner indenfor udvikling af hospitalsopbygning. Med sig bringer Brandon Medical en solid ingeniørbaggrund med mange års byggeteknisk erfaring i rygsækken. I kombination med EE Healthcares solide tekniske baggrund som en division under Electro Energy A/S, som har mange år i energibranchen bag sig, åbnes der op for helt nye muligheder. Således ser EE Healthcare frem til muligheden for på sigt at kunne tilbyde den danske sundhedssektor alt fra levering af enkeltstående udstyr til komplette løsninger til operationsstuer. Dette forsat med ønsket om at kunne holde serviceomkostningerne nede for det danske sundhedsvæsen. 

Den videre udvikling og fremtidige tiltag i samarbejdet mellem EE Healthcare og Brandon Medical kan følges på EE Healthcares hjemmeside: www.ee-healthcare.dk 

Brandon Medical

EE Healthcare etablerer samarbejde med Bowa Medical om el-kirurgisk udstyr

Danske EE Healthcare får nu den veletablerede tyske producent af el-kirurgisk udstyr, Bowa Medical, med ombord. Det sker, idet EE Healthcare og Bowa Medical indgår et stærkt strategisk samarbejde om at tilbyde innovativt og brugervenligt el-kirurgisk udstyr af bedste kvalitet på det danske marked.

 Verden over sætter operationsteams dagligt deres lid til Bowa Medicals anerkendte og innovative el-kirurgiske produkter. Snart bliver dette også en mulighed i den danske sundhedssektor, når EE Healthcare og Bowa Medical nu indgår et tæt partnerskab. Med samarbejdet tilbydes alt fra levering af brugervenlige generatorer og el-kirurgisk udstyr, til uddannelse i brug og efterfølgende service af apparaterne.

Med mere end 40 års erfaring bag sig har Bowa Medical etableret sig som en af de førende teknologiske producenter af el-kirurgisk udstyr på markedet. Bowa Medical specialiserer sig i at udvikle og producere innovative løsninger til el-kirurgi i tæt samarbejde med nogle af verdens førende universiteter, hospitaler og institutter. Præcision er et ufravigeligt grundvilkår i deres arbejde, og således har Bowa Medical sat barren højt for el-kirurgiske produkter.

EE Healthcare har siden sin grundlæggelse i 2010 leveret teknisk udstyr og akkrediteret service til danske hospitaler. Med opkøbet af Pontifex Medical i 2018 udvidede EE Healthcare sortimentet med blandt andet engangsinstrumenter og el-kirurgiske pincetter. I samarbejde med en dansk region har EE Healthcare yderligere arbejdet på at effektivisere og levere solid DANAK akkrediteret kalibrering, samtidig med at bidrage til betydelige besparelser på netop dette område. Således centrerer EE Healthcare sig i dag om at levere udstyr og service af høj kvalitet til den danske sundhedssektor. Hertil kommer samarbejdet med Bowa Medical som en naturlig forlængelse af EE Healthcares aktiviteter.

I partnerskabet med Bowa Medical har EE Healthcare nu en ekstremt stærk teknisk samarbejdspartner i ryggen, som fuldstændig forstår at imødekomme nutidens brugerudfordringer. Bowa Medical er eksperter i at kombinere velkendt og velafprøvet teknologi med nutidens krav til et intuitivt og brugervenligt design i el-kirurgiens felt. Dette med en effektiv, præcis og innovativ tilgang fra inderst til yderst. Således ser EE Healthcare frem til nu yderligere at kunne præsentere progressive generatorer som ARC 400 og en komplet udstyrspakke til el-kirurgi med blandt andet dissektionssakse, resektorer, ultralydssystemer og røgudsugningssystemer. Hertil kommer professionel uddannelse i korrekt brug af apparaterne og tilbud om efterfølgende service, så produkterne altid lever op til højeste standard og gældende lovgivning. Dette naturligvis med et forsat fokus på at forene høj kvalitet med en sund økonomi i den danske sundhedssektor – til gavn for os alle.