NYHEDER

EE Healthcare og Brandon Medical indgår innovativt partnerskab om operationsstueudstyr 

Tekniske apparater af bedste kvalitet og nytænkende løsninger til operationsstuer bliver en realitet, når EE Healthcare indgår et tæt samarbejde med den britiske producent af udstyr til operationsstuer og intensivafdelinger, Brandon Medical. 

I mere end 70 år har Brandon Medical udviklet og produceret nogle af verdens førende tekniske løsninger til operationsstuer, intensivafdelinger og undersøgelsesafdelinger i Storbritannien samt resten af verden. Med et innovativt fokus på at videreudvikle og optimere deres anerkendte medicinske udstyr er Brandon Medical blandt de førende i deres felt. Netop derfor ser EE Healthcare nu frem til at indgå et tæt partnerskab med Brandon Medical om at introducere innovativt og pålideligt kvalitetsudstyr til den danske sundhedssektor. 

Samarbejdet søsættes med et hovedfokus på til en start at lancere Brandon Medicals sortiment af avancerede forsyningssøjler, operationslamper og undersøgelseslamper på det danske marked. Brandon Medicals højteknologiske operationslys er blandt andet kendetegnet ved en nær perfekt farvegengivelse samt deres unikke Red Balance Control, der gør der muligt for de enkelte kirurger at indstille det røde lys efter deres eget syn. Dertil kommer de kraftfulde undersøgelseslamper, som på fremragende vis formår at kombinere ydeevne, multifunktionalitet og præcis farvegengivelse i et brugervenligt design. 

Samarbejdet med Brandon Medical betyder, at EE Healthcare nu tager et skridt ind i de tungere tekniske segmenter som leverandør til det danske sundhedsvæsen. Således ser EE Healthcare frem til muligheden for på sigt yderligere at kunne tilbyde komplette løsninger til operationsstuer landet over. Partnerskabet åbner nemlig op for en teknisk sparringspartner indenfor udvikling af hospitalsopbygning. Med sig bringer Brandon Medical en solid ingeniørbaggrund med mange års byggeteknisk erfaring i rygsækken. I kombination med EE Healthcares solide tekniske baggrund som en division under Electro Energy A/S, som har mange år i energibranchen bag sig, åbnes der op for helt nye muligheder. Således ser EE Healthcare frem til muligheden for på sigt at kunne tilbyde den danske sundhedssektor alt fra levering af enkeltstående udstyr til komplette løsninger til operationsstuer. Dette forsat med ønsket om at kunne holde serviceomkostningerne nede for det danske sundhedsvæsen. 

Den videre udvikling og fremtidige tiltag i samarbejdet mellem EE Healthcare og Brandon Medical kan følges på EE Healthcares hjemmeside: www.ee-healthcare.dk 

Brandon Medical

EE Healthcare etablerer samarbejde med Bowa Medical om el-kirurgisk udstyr

Danske EE Healthcare får nu den veletablerede tyske producent af el-kirurgisk udstyr, Bowa Medical, med ombord. Det sker, idet EE Healthcare og Bowa Medical indgår et stærkt strategisk samarbejde om at tilbyde innovativt og brugervenligt el-kirurgisk udstyr af bedste kvalitet på det danske marked.

 Verden over sætter operationsteams dagligt deres lid til Bowa Medicals anerkendte og innovative el-kirurgiske produkter. Snart bliver dette også en mulighed i den danske sundhedssektor, når EE Healthcare og Bowa Medical nu indgår et tæt partnerskab. Med samarbejdet tilbydes alt fra levering af brugervenlige generatorer og el-kirurgisk udstyr, til uddannelse i brug og efterfølgende service af apparaterne.

Med mere end 40 års erfaring bag sig har Bowa Medical etableret sig som en af de førende teknologiske producenter af el-kirurgisk udstyr på markedet. Bowa Medical specialiserer sig i at udvikle og producere innovative løsninger til el-kirurgi i tæt samarbejde med nogle af verdens førende universiteter, hospitaler og institutter. Præcision er et ufravigeligt grundvilkår i deres arbejde, og således har Bowa Medical sat barren højt for el-kirurgiske produkter.

EE Healthcare har siden sin grundlæggelse i 2010 leveret teknisk udstyr og akkrediteret service til danske hospitaler. Med opkøbet af Pontifex Medical i 2018 udvidede EE Healthcare sortimentet med blandt andet engangsinstrumenter og el-kirurgiske pincetter. I samarbejde med en dansk region har EE Healthcare yderligere arbejdet på at effektivisere og levere solid DANAK akkrediteret kalibrering, samtidig med at bidrage til betydelige besparelser på netop dette område. Således centrerer EE Healthcare sig i dag om at levere udstyr og service af høj kvalitet til den danske sundhedssektor. Hertil kommer samarbejdet med Bowa Medical som en naturlig forlængelse af EE Healthcares aktiviteter.

I partnerskabet med Bowa Medical har EE Healthcare nu en ekstremt stærk teknisk samarbejdspartner i ryggen, som fuldstændig forstår at imødekomme nutidens brugerudfordringer. Bowa Medical er eksperter i at kombinere velkendt og velafprøvet teknologi med nutidens krav til et intuitivt og brugervenligt design i el-kirurgiens felt. Dette med en effektiv, præcis og innovativ tilgang fra inderst til yderst. Således ser EE Healthcare frem til nu yderligere at kunne præsentere progressive generatorer som ARC 400 og en komplet udstyrspakke til el-kirurgi med blandt andet dissektionssakse, resektorer, ultralydssystemer og røgudsugningssystemer. Hertil kommer professionel uddannelse i korrekt brug af apparaterne og tilbud om efterfølgende service, så produkterne altid lever op til højeste standard og gældende lovgivning. Dette naturligvis med et forsat fokus på at forene høj kvalitet med en sund økonomi i den danske sundhedssektor – til gavn for os alle.